3D scanning and plant layout

Beter zicht op de ‘as built’ situatie

 

Tijdens de ontwerpfase van uw site, fabriek, gebouw of installatie is het essentieel om een zo realistisch mogelijk beeld te hebben van het project. Een waarheidsgetrouw plan (as built) levert u immers een niet te onderschatten schaalvoordeel op. U behoudt op elk moment een duidelijke kijk op de situatie. En dat verhoogt de veiligheid, vergemakkelijkt het onderhoud en maakt eventuele latere aanpassingswerken een stuk eenvoudiger.

Ontdek hoe u wij met een lean planbeheer uw activiteiten efficiënter organiseren.

Van 3D scan tot CAD model

Tijdens de ontwerpfase van uw site, fabriek, gebouw of installatie maken onze M’GINEERS CAD modellen via 3D scanning. Met deze digitale tekeningen schetsen we een gedetailleerde layout die u verder helpt in de technische uitwerking van uw projecten. Installaties, elektrische leidingen, lichtpunten, ventilatie, riolering … alles wordt uiterst gedetailleerd in beeld gezet.

Efficiënt planbeheer

Na de 3D scanning en opmeting, de verwerking van alle meetgegevens en het opstellen van een ‘as built’ masterplan, ondersteunen we u ook bij het planbeheer. We structureren alle bestanden en centraliseren ze zodat de facility manager of andere medewerkers ze makkelijk kunnen raadplegen.

Digital management

Tot slot nog dit: omdat gebouwen en installaties regelmatig veranderen, zijn plannen al snel verouderd. Een digitaal plan biedt u het voordeel dat we het snel kunnen aanpassen aan de nieuwe situatie. Zo blijft u altijd up-to-date met de nieuwe flow in uw organisatie.

Meer weten?

Benieuwd hoe we via 3D scanning een CAD model maken van uw project en uw planbeheer efficiënter kunnen organiseren? Onze technische experts geven u graag advies.

 

 

"Onze 3D scanning service is een bewijs van hoe we onze knowhow en ervaring continu inzetten om diensten te ontwikkelen die een echte meerwaarde voor uw onderneming zijn."

 

 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over 3D scanning of wilt u CAD modellen laten maken van uw project?
Aarzel dan niet om MIDES te contacteren. Onze technische experts geven u graag advies.

Contacteer ons

De juiste ingenieur voor uw project?

Bij MIDES vindt u de ingenieur die perfect past bij uw opdracht én uw bedrijf. Bent u op zoek naar de perfecte match? 

Laat het ons weten