Collega aan het woord: Laura, M'gineer bij MIDES

20/06/2019

Eind februari vond de jaarlijkse MIDES award show plaats in Antwerpen, geheel in het thema van Moulin Rouge. 

De "overall' award ging dit jaar naar Laura. Naast een prachtige trofee mocht zij ook een andere prijs in ontvangst nemen: een geheel verzorgde citytrip naar Parijs. inclusief een bezoek aan de Moulin Rouge! 

Lees hier hoe Laura de award show en Parijs heeft ervaren: 

Allereerst wil ik jullie hartelijk bedanken voor de geweldige feestavond met het thema Moulin Rouge. De sfeer was super, het eten was heerlijk en het gezelschap des te leuker! Complimenten voor alle inzet en het werk wat jullie er allemaal in gestoken hebben.

Het is en blijft knap hoe je als werkgever met consultants toch het gevoel weet te creëren van een team waarbij je een echte verbintenis voelt met het bedrijf en je collega M'gineers. Nogmaals het was een topavond waar we nog met veel plezier aan terug denken.

Tot mijn grote verrassing won ik the out of the box award. Ik vond dit persoonlijk een erg leuke ervaring en voelde me daardoor zeer gewaardeerd als medewerker en persoon. Als kers op de taart mocht ik ook nog met the overall award naar huis gaan... Wederom een grote verassing. Het was een ontzettende leuke afsluiting van deze mooie avond. De voorpret van een trip naar Parijs kon beginnen.

Inmiddels zijn wij zeer mooie ervaringen en een hoop herinneringen rijker. Wat hebben wij genoten van deze schitterende stad, de cultuur, het eten, het super hotel, en bovenal een prachtige show in de echte Moulin Rouge. Wat een belevenis :)

De juiste ingenieur voor uw project?

Bij MIDES vindt u de ingenieur die perfect past bij uw opdracht én uw bedrijf. Bent u op zoek naar de perfecte match? 

Laat het ons weten