MINDBLOWING SKILLS: Jeremy Goosen WINT eerste manche!

18/04/2018

Gefeliciteerd aan Jeremy Goosen die naast zijn passie voor engineering ook in zijn passie voor de motorsport presteert!

MINDBLOWING SKILLS: Jeremy Goosen aan kop in het Open Belgisch Kampioenschap!

Onze M'GINEERS hebben niet alleen MINDBLOWING engineering SKILLS, wij werken met gepassioneerde mensen in alles wat ze doen! Deze week in de kijker onze M'GINEER Jeremy Goosen die momenteel als projectingenieur aan de slag is bij één van onze Business Partners.

Jeremy heeft, naast een passie voor engineering, ook een passie voor snelheidsmotoren! Deze M'GINEER neemt deel aan diverse nationale competities in het klassement 'Supersport'. Voor de niet-kenners: dit klassement omhulst alle snelheidsmotoren met een maximale cilinderinhoud van 600cc. Jeremy rijdt met een prachtige Kawasaki ZX6R en zal te zien zijn in alle Open Belgische Kampioenschappen en de Van Zon Sprint-series!

Een raceweekend bestaat uit vier ritten in totaal: twee daarvan dienen om de startvolgorde te bepalen. De snelste racers krijgen een eerste startplaats. De overige twee ritten zijn de feitelijke wedstrijd. Daarnaast zijn er twee niveau's van racers te onderscheiden; de junioren en de inters. Iedereen start als junior en kan bij voldoende prestatie doorgroeien naar het intersniveau. Momenteel rijdt Jeremy de wedstrijden mee als junior.

In het weekend van 14 april wist Jeremy bij de junioren (zijn eigen niveau) te WINNEN en zich als TWEEDE te plaatsen in de volledige groep (junioren en inters samen). Namens ons allemaal GEFELICITEERD met deze uitmuntende prestatie Jeremy! Wij zijn ervan overtuigd dat jij vol passie zal blijven presteren!

Geïnteresseerden kunnen hier nog meer lezen over het raceweekend en Jeremy's indrukwekkende race: http://motorsportwereld.be/2018/04/16/10de-snelheidsprijs-kickt-belgisc…

De juiste ingenieur voor uw project?

Bij MIDES vindt u de ingenieur die perfect past bij uw opdracht én uw bedrijf. Bent u op zoek naar de perfecte match? 

Laat het ons weten